31
juli
2018
|
00:00
Europe/Amsterdam

European Sports for all games. Doet u mee?

In de afgelopen periode zijn er op diverse locaties in Friesland internationale en traditionele sporten gedemonstreerd. Op scholen, bij verenigingen en sportscholen. Dat was een soort opwarmer naar de European Sports For All Games (3 tot en met 7 augustus). U kunt dan kennismaken met 50 traditionele sporten maar vooral ook zelf meedoen. Doet u mee?

Voor ieder wat wils
Op www.sportsforall2018.eu staat het hele programma van 3 tot en met 7 augustus. U ziet daar waaraan u mee kunt doen en waar het is. U kunt bijvoorbeeld meedoen aan Fierljeppen, Italiaans kaasrollen, Japanse krijgskunsten, Pools Pierscieniowka (balsport).

Op houtjes in de zomer
Klapschaatsen of easygliders? De kans is groot dat u het schaatsen hebt geleerd op echte houtsjes. Misschien liggen ze nog ergens verstopt op zolder. Haal ze dan meteen uit het vet want op 4, 5 en 6 augustus is er in de Elfstedenhal een echte houtsjesrace. Verzekerden van De Friesland betalen op vertoon van hun verzekerdenpas geen huur voor de houtjes. 

Ondersteuning
Dit sportieve event is mogelijk door ondersteuning van vele partijen. Ook wij zijn supporter. Of u nu intensief beweegt of het wat rustiger aan doet, we geloven dat elke vorm van bewegen goed is voor lichaam en geest.

Meer informatie vindt u op www.sportsforall2018.eu