In de media

Filter items by date
Period:
-
Persbericht: Sport op Basisscholen start pilot schooljudo in Frieslandopens in new window
Sport op Basisscholen (SOB), een initiatief van De Friesland Zorgverzekeraar, Stichting De Friesland en Sport Fryslân, gaat op zoek naar tien Friese basisscholen die de unieke kans krijgen om deel te nemen aan de pilot schooljudo. De Friesland stimuleert deelname aan de proef met een flinke financiële korting. De tien scholen starten begin schooljaar 2019/2020 met de pilot. Daarbij wordt ook onderzocht of judo een positief effect heeft op de lichamelijke en geestelijke gezondheid van de kinderen.
18
dec
2018
(pdf)
NRC 14-12-2018: Iets nieuws geleerd? Een level omhoogopens in new window
Medewerkers van het klantcontactcentrum van De Friesland weten heel veel over zorgverzekeringen. Dat moet ook. Om hun kennis op peil te houden, maken ze gebruik van games. Het NRC publiceerde op 14 december een artikel over 'gamification' en interviewde hiervoor manager Michel Noordbruis en klantadviseur Frederike Draaisma van De Friesland.
14
dec
2018
(pdf)
Nationaal Preventieakkoord en de Vitale Regioopens in new window
GGD Fryslân heeft in haar persbericht de Vitale Regio genoemd als een mooi voorbeeld van hoe we al langer in Fryslân de problematiek rond overgewicht , roken en problematisch alcoholgebruik. De Friesland is een van de partijen die de Vitale Regio mogelijk maakt en ondersteunt.
03
dec
2018
www.ggdfryslan.nl