21
december
2021
|
10:44
Europe/Amsterdam

Dankzij De Friesland als trainee mee op de Tall Ship Races

Unieke ervaring voor vier jonge mensen

Volgend jaar zomer ontvangt Harlingen voor de derde keer de mooiste tall ships van de wereld met hun internationale bemanning en trainees. Vier van die trainees gaan mee dankzij De Friesland. Een oproep op social media leverde ruim 90 aanmeldingen op. Daaruit heeft De Friesland 4 winnaars getrokken die als trainee de reis van hun leven maken tijdens de Tall Ships Races 2022. De winnaars zijn: Jasmijn Bosma, Erick Bouma, Renate Bruinenberg en Christiaan Koek.

Tall Ship Races 2022 Harlingen
Harlingen is een van de gasthavens van de Tall Ship Races. De start is op 10 juli 2022 in Esbjerg (Denemarken) en Harlingen is 14 juli het eindpunt van de eerste etappe. Aan het evenement nemen tussen de 60 en 80 van ’s werelds grootste zeilschepen deel. Van 14 t/m 17 juli liggen de tall ships in Harlingen en dat wordt een enorme happening. Naast het bewonderen van de prachtige schepen zijn er allerlei activiteiten.

De Friesland als vitaliteitspartner
De Friesland steunt dit voor Friesland prachtige evenement. Cid Berger, directeur Merk & Marketing De Friesland; “Het evenement geeft ons de kans onze ambitie laten zien: ‘Samen vitaal leven’. Tijdens het event organiseren we een vitaliteitsplein, met onze partners, waarmee we de mienskip op een leuke en laagdrempelige manier in beweging brengen. Dat doen we onder meer met onze Apenkooi XL”.

Cid Berger vervolgt: “Daarnaast spreekt de ervaring ons aan die jonge mensen geboden wordt. Het is voor de jonge trainees een unieke kans om een geweldige levenservaring op te doen, andere jonge (internationale) mensen te ontmoeten en contacten op te doen. Als partner verbinden we ons aan het evenement, richten een vitaliteitsplein in én adopteren 4 trainees.”