Leeuwarden,
02
juli
2021
|
09:42
Europe/Amsterdam

De Friesland verstopt Happy Stones

Speurtocht zet aan tot bewegen met het hele gezin

De Friesland heeft in 20 verschillende gebieden in Friesland Happy Stones verstopt. Iedereen wordt via een speurtocht uitgedaagd de Happy Stones te vinden. De route van de speurtocht ontdek je vanaf 5 juli met behulp van je smartphone waarop je vragen en opdrachten krijgt. Iedereen die de tocht volbrengt, maakt kans op een compleet verzorgde picknick voor het hele gezin bij Stania State in Oenkerk én krijgt aanwijzingen om de goudkleurige Happy Stone te vinden in de omgeving.

Zomervakantie het moment om er samen op uit te gaan
Cid Berger, directeur Merk, Marketing & Sales van De Friesland: “De Gouden Happy Stones speurtocht past bij onze ambitie om mensen in beweging te krijgen en samen vitaal te leven. Lekker naar buiten, bewegen en de natuur in! Iedereen kan meedoen in zijn of haar tempo. Je hebt alleen een mobiele telefoon nodig met internet. Er zijn in heel Friesland gebieden waar je de speurtocht kunt gaan lopen, van Ameland tot Oosterwolde.”

Kans op een van de 10 picknickarrangementen met het hele gezin
Je kunt speurtochten lopen van 5 juli tot en met 22 augustus. Op www.doejemee.nl/happystones staan alle 20 gebieden waar een Gouden Happy Stones Speurtocht is en hoe het werkt. Daar staat ook hoe je kans maakt op een van de 10 compleet verzorgde picknickarrangementen voor het hele gezin. Deze zijn op zondag 5 september bij Stania State in Oenkerk.