Leeuwarden,
25
maart
2019
|
17:18
Europe/Amsterdam

Directeur Steven Hofenk op pad met wijkteam Leeuwarden

Steven Hofenk, directeur van De Friesland, was onlangs op werkbezoek bij de Leeuwarder welzijnsorganisatie Amaryllis en het wijkteam Leeuwarden Oud-Oost. Waarom? We willen van dichtbij zien en ervaren hoe wijkteams werken, waar zij tegenaan lopen en wat ze nodig hebben.

Steven Hofenk praatte met sociaal werkers, mantelzorgers, gezinnen die begeleid worden en mensen die zelf sociale initiatieven gestart zijn. Het was inspirerend voor alle betrokkenen. We maakten er een filmpje van:

 

Over De Friesland

De Friesland Zorgverzekeraar heeft zo'n 568.000 verzekerden. De geschiedenis van De Friesland begint in 1815 met de oprichting van het onderlinge zieken- en begrafenisfonds Regt door Zee. De Friesland heeft met een marktaandeel van 60 procent een belangrijke thuisbasis in Friesland. Naast het verzekeren van zorg zet De Friesland zich in voor vitaliteit en gezondheid. We schuiven steeds meer op naar dienstverlening rondom deze thema’s. Dat doen we vanuit het geloof dat mensen elkaar willen helpen om langer gezond en vitaal te leven. En met als doel om van het Noorden de gezondste en meest vitale regio te maken.