Leeuwarden,
01
april
2020
|
12:13
Europe/Amsterdam

Epke Zonderland vlogt voor De Friesland

Turnkampioen wil mensen op positieve wijze vitaal houden

Meervoudig wereldkampioen aan de rekstok Epke Zonderland vlogt voor De Friesland. In zelf gemaakte filmpjes brengt de ambassadeur van De Friesland een positieve boodschap in een lastige tijd. En hij laat zien hoe hij in beweging blijft, door bijvoorbeeld aan een boom in zijn tuin te slingeren.

Nu de Olympische Spelen zijn uitgesteld naar volgend jaar blijft Epke Zonderland, ambassadeur van De Friesland, net als iedereen ook zoveel mogelijk thuis. In zijn vlogs laat hij zien hoe op je op een positieve en inventieve wijze vitaal kunt blijven. Zo klust en sport hij thuis. Ook speelt hij gitaar en draait hij muziek om zich goed te blijven voelen.

Thuis vitaal blijven
In de vlogs nodigt hij de komende weken kijkers uit ideeën uit te wisselen over de wijze waarop mensen thuis vitaal blijven. Zo draagt hij op zijn manier een steentje bij en verbindt hij mensen aan elkaar.

Epke reageert in zijn eigen social media op de manier zoals hij dat normaal gesproken ook doet. De Friesland doet het op haar manier. Via bijvoorbeeld haar community doejemee.nl. Daar kan iedereen elkaar tips geven en van anderen adviezen krijgen over een vitaal leven thuis.

Over De Friesland

De Friesland heeft zo'n 568.000 verzekerden. De geschiedenis van De Friesland begint in 1815 met de oprichting van het onderlinge zieken- en begrafenisfonds Regt door Zee. De Friesland heeft met een marktaandeel van 60 procent een belangrijke thuisbasis in Friesland. Naast het verzekeren van zorg zet De Friesland zich in voor vitaliteit en gezondheid. We schuiven steeds meer op naar dienstverlening rondom deze thema’s. Dat doen we vanuit het geloof dat mensen elkaar willen helpen om langer gezond en vitaal te leven. En met als doel om van het Noorden de gezondste en meest vitale regio te maken.